maanantai 12. huhtikuuta 2010

Muutama ompelus viikonloppuna

Ihan perussettiä käyttövaatteiksi tuli tehtyä.

Viljo sai housut. On kyllä sitten niin pehmeää velouria, että tällasta mulla ei vielä koskaan oo ollut.


Veikolle paita ja kokeilinpa sitten tehdä vekkihousutkin, kun poika niin toivoi, että saisi tuosta lempparikankaasta housutkin. Sanoin, kyllä että yhtäaikaa pidettäessä näyttää aikalailla pyjamalta ;) mut eipä Veikkoa haittaa, kun on niin välitön tyyppi ja ehkä vähän hippikin:) Piponkin tein, se piti olla Kallelle, mutta no summassa ko leikoin ja ompelin vaan niin sepä oliki Kallelle pieni niin Veikkohan sen heti halus itelleen.


Veikolle myös samasta tuosta raitavelourista housut. Kuminauhavyötärön laitoin, että pysyy tuollasella kaposella ylhäällä. Ja resorit lahkeisiin. Tosi perussettiä nuo housutkin, mutta mukavaa, kun kelpaa noille.


Kyllä tää laps on aika malli;) Huoh, paidassa kyllä pitkät hihat, mutta eipähän het jää pieneks.

Alunperin mä olin aatellut, että teen tuosta raitavelourista jonkunlaiset haalarihousut Vilkulle, mutta ei mulla sitte ollutkaan inspistä, kun olis pitänyt kaavakin piirtää. Toisekseen, jää niin vähälle käytölle kaikenmaailman haalarit, jopa ne missä olis nepparit haaruksissa. En tiiä mistä johtuu. Kangasta kyllä jäi vähän vielä, että saas nähä saisko niistä jonkunnäköset haalarit kehiteltyä.

Leikkasin jo nyt illalla valmiiks Kallelle yhdet housut ja Viljolle toiset. Täytyy huomenna yrittää keretä ommella ne.
Ollut jotenkin innostus ihan hukassa, tai motivaatio. Ja kun haluais kaikkia kivoja kankaita, mutta kun ei oikeen olis varaa...
Eniten ärsyttää, kun on noita kaikkia ihania trikoita, niin se, että mä en ymmärrä niistä, että mitkä olis sellasia paksuhkoja, pehmeitä mutta joustavia kuitenkin. Mitään ohuita joustamattomia trikoita mä en halua.

1 kommentti:

Miina. kirjoitti...

No oot hyvin saanut taas ommeltua! :d Mullakin on inspiraatio välillä hukassa! Sit taas tauon jälkeen ompelen innolla! Noita uusia kankaita minäkin aina himoitsen, mutta tässä kuussa yritän tuhota vanhoja varastoja! :D