tiistai 30. maaliskuuta 2010

Pientä shoppailua

Tänään kävin pikkupoikien kans kaupungilla, kun oli neuvola Viljolla. Lindexiltä löytyi muutama kiva vaate.

Tää tällanen "farkku"vanupuku oli ihan pakko saada Vilkulle! Mä eka meinasin etten ota, mut piti sitten palata takas ostamaan, eikä se nyt niin kallis ollutkaan, kun oli -25% lasten ulkovaatteista:)Sitten vaan tuollainen body, ja ruskeat velourit. Harmi, kun ei ollut vihreissä eikä turkooseissa veloureissa oikeaa kokoa. No kyllä nuo ruskeetki käy. Tuo norsubody ei kyllä laadultaan vakuuttanut oikeen, varsinkin sellainen vihreä norsubody oli kyllä niin huonolaatuisesti tehty, että eipä taida olla bodysta mitään jäljellä muutamien pesujen jälkeen.


Tuollainen traktoribody nyt lähti matkaan, ja puuvillapipo on ihan sitä varten, että saapi sisällä käyttää, kun täytyy Vilkun päätä rasvailla niin eipä oo rasvat missä sattuu ja eipä saa ainaskaan raavittua ihan ruvelle koko palloa.
Yhdet hedelmähousut vain lähti mukaan. En tiiä, ei vaan jotenki oo mun makuun. Tai ihan jees, mut kun "isojen" puolella kattelin niitä t-paitoja meijän pojille niin vähän tuli sellanen olo, että olis jotenki tyttömäinen. Sitäpaitsi oisin Kallelle halunnu mustavalkoisen niin ei ollut kokoa enää. Kumma kyllä niitä mustavalkoisia ois vielä parit ollu jäljellä. Ja muutoinki niitä t-paitoja siellä. KUnhan vaan kattelin jo yli viikko sitten, että joku jobbari myi niitä ylihintaan huutiksessa;)
Harmitus oli kyllä se, että muumilaaksopaitoja ei enää ollu. Viljolle ois ollu yöpukuna, mut ku mä en oikeen oo yöpukuihmisiä nii jätin kauppaan.

Joo aika pienet oli ostokset mut ihan kiva että ees jotain löyty. Jotain kivoja ko ois ollu nii sit ei oo kokoja.

Ei kommentteja: