keskiviikko 16. joulukuuta 2009

SienibodyTuollainen body pikkupoikien päikkäriaikana.
Hitsi ärsyttää nuo nepparit. Pitäs ne rengaspuolen nepit olla pidempi piikkiset, ku nyt jo lähti tosta kaula-aukosta toinen neppari irti=/ Täytyy pyytäöä Samia laittaan nuo nepparit jos se sais ne paremmin.

Meijän Markku on täällä ihan raivossaan, kun sillä ollut kortisonikuuri tuohon yskäänsä. Voi jestas mitä huutoa ja kirkunaa=O Tuntuu, että pää leviää. Onneks oli viimenen kortisonipäivä tänään..
Sami käytti Veikkoa yksityisellä lääkärissä, kun sillä näkyy nivusessa isohko imusolmuke, no ei siinä ollu mitään, kuulemma normaali, mut tuossa alamahalla on sellanen ihottumaläntti (nyt taas ilmestyny) niin se oliki tulehtunut niin siihen sibikorttia määräs ja luultavasti se imusolmuke on sen ihottuman takia vielä suurentuneempi ku yleensä.
No Jalkasäryistä mainittiin myös niin ne johtuuki sit siitä, että sillä on romahtanut jalkaholvi molemmissa jaloissa. Laittoi sit lähetteen lasten ortopedille. Saas sit nähä, että milloin tulee sinne aika. Varmaan menee piiiiitkän ajan päähän niinku nuo tuollaset yleensä.
Joo, ja oon puhunu sen jalkojen asennosta neuvolassa jne niin aina vaan sanottu, että ostakaa hyvät kengät... Niinpä niin, jos ne on synnynäisesti lättäset niin tarvis niitä jonkun muunkin katsoa.
Ei ihme, että Veikko on niin ruppana noiden kävelyiden suhteen ja aina itkee jalkojaan ko ne väsyy jne.

1 kommentti:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihania ompeluksia - olet sitten taitava!!! :)