torstai 10. joulukuuta 2009

Pari vaippaa


Tuollasia sisätäyttöjä vaan, molemmissa bambujoustis ihoa vasten ja trikoisessa vielä tukikankaanakin. Nyt ei pitäs enää mitään järkevää saada tuosta raitakankaasta tehtyä, onneks!
Meillä netti takkuilee, ja kyllä ärsyttää. Jotain huutiksen voittoja tässä yrittäny maksella yli tunnin, välillä toimii ja välillä ei. Kerran jo yritin noista vaipoistakin kuvaa laittaa, mut ei niin ei, jäi vaan lataan sitä kuvaa. Argh! Mulla sitte menee hermot jos joku ei toimi niin niinku pitäs!!! Olin jo vähällä luovuttaa niiden maksujenki suhteen, mut ei antanu sinni myöten.
Sieltä huutiksesta on Viljolle bodyja ja parit vaipat taas tulossa. Vanhanmallisia s-koon fuzzeja oon metsästelly, ja onhan niitä kivasti löytynytki! Ja seuraavaks alan sit M-kokosia vanhanmallisia metsästeleen. Eihän se mikään kaunis vaippa ole, ja Viljolla nyt pussitta vähän sieltä täältä se vaippa, MUTTA ei oo kertaakaan falskannu, se jotenki tosi hyvin istuu reiden ympärille se vaippa. Uskonkin, että salaisuus on siinä leveydessä, ne reisikuminauhat jää reisien ympärille ja asettuu tiiviisti siihen. Eihän se vaippa tunnu niin paksulta, kun laittaa kapeammasti sitä imua siihen, ettei ne imut tartte olla niin leveitä ku vaippa:)
JOs tuo kuva ei nyt lataannu niin sitte kyllä menee hermot! No latashan se toisella yrittämällä.
Että mä oonkin viisas, että ensin kirjoitan kauhean litanian ja sitten vasta yritän ladata kuvaa jne;)
Se raidallinen jfbody niin ehkäpä mä en muokkakkaan sitä kaavaa ihan kauheesti, hihoja vähän lyhennän, kun taidan alkaa tekeen resorihihat noiden kanttien sijaan, mut pituus ei periaatteessa haittaa, kun se menee tosi kivasti vaipan päälle se body, eikä kiristä ja kinnaa, eikä kuitenkaan oo mikään säkki. Viljo kun on tuollanen pitkä ja vain vähän pullevoitunut honkkeli♥

Ei kommentteja: