torstai 22. huhtikuuta 2010

Pitkästä aikaa kirpparilöytöjä

Meillä on siis itselläkin pöytä kirpparilla, niin kävin sitten pikkupoikien kanssa tänään siellä järkkään pöytää ja kiersin tottakai samalla koko höskän läpi.

Tuollaiset löytyi.
Kallelle tuollainen name itin huppari, oli niin kasari, vai oisko tuo kuiteski ysärin näkönen, mut hauska se oli ja hyvässä kunnossa! 2,50e
Viljolle löytyi sitten Pop:n raitapaita, 3e. Hitsi ku harmittaa, kun pöydässä mistä tuo löytyi niin siinä olis ollu vaikka ja mitä kivaa, niin kaikissa oli jonkunnäkönen ruokalista siinä etumuksella niin eipä viittiny sit epäsiistejä vaatteita ostaa.

 No paras löytö, vaikkei ehkä kaunein, oli nuo Kavatin sandaalit. 2 euroa:) Eipä oo noilla kengillä kävelty askeltakaan! NIin siistit ovat ja uudenveroiset. Kokoa 19. Ostin Viljolle varmuuden vuoksi, jos vaikka kesällä oppii kävelemään niin onpahan ainaski sandaalit sitten, eikä tarvi joskus loppukesästä yrittää tuskasena löytää kaupoilta jotain, ko tietää, että eihän siinä vaiheessa kesää enää mitään kesäkamppeita löydä.

Sitten käytiinki viimeviikonloppuna koko perhe Kokkolassa. Siellä tuli mummun kanssa shoppailtua muutama vaate lapsille.
Bodyt ja velourhousut on tietysti Vilkulle. Markulle ja Veikolle on molemmille tuollaiset turkoosit t-paidat, vain toinen jouti kuvaan, toinen on Veikolla nyt päällä ja se on yöunillaan:) Kallelle tuo raita t-paita ja lisäks hän valitsi itelleen star wars boxerit, ne on jo pesussa. Veikolle on sitten tuo ihana turkoosisävyinen kaupunkipaita. Hitsi se onkin ihana kuosi!
Veikko oli Kappahlissa ko näki tuon paidan niin ihan innoissaan, alkoi kysymään, että kenen tuo paita on, onko se mulle, onko se öiti oikeesti mulle! Ihana paita! Jee se oli mulle. Sitten se vielä tehosti tuota hyppelehtimällä sinnetänne ja pussailemalla tuota paitaansa.
Markku sai sellasen turkoosiraidallisen pipon, mut en muistanut sitä ottaa tuohon kuvaan.

Ei kommentteja: