tiistai 2. maaliskuuta 2010

Sunnuntaina kirpparilla ja kaupoilla

Sunnuntaina menin Viljon ja Kallen kans kirpparille löytämään Kallelle monot! Ja löydettiinhän me hienot ja hyvät monot, kuin uudenveroiset. Hinta ei kyllä kuulosta kirppishinnalle, kun maksoivat 15 e, mutta halvempi kuitenkin kuin kaupassa.
Samalla sitte löydettiin Veikolle sukset!
Oikeen vaijerisukset!
Just olin katsonut, että kaupassa maksavat n.50e. Niin nyt löysin lähestulkoon uudenveroiset sukset ja sauvat hintaan 15e. Lähti mukaan.
Samoin Kallelle löytyi yksi kiva paita 1e,

ja Viljolle uudet siis oikeasti uudet sukat 1e.
Siinä kirpparin yhteydessä on myös kauppa. Ja sieltä löytyi Viljolle uusia tutteja!
Näitä ei enää isoista marketeista löydykkään, ellei ole sattumalta paria pakettia jäänyt hyllyjen perukoille. Penteleen Ainu ku meni just nyt uudistamaan koko tuttimallistonsa!
Onneks Hyvinkäällä noita pikkukauppoja riittää niin pysytään ehkä tuteissa, mikään muu tutti kun ei kelpaa ja se Ainu Mam uusi malli on vääränmallinen.


Kaupoilta ei pahemmin muuta löytynyt, muuta kuin ruokaa ja Kalle sai uuden toppatakin, kun oli edullisesti -30% alennuksessa. Kyllä oli onnellista poikaa, kun pääs äiti kans shoppaileen, vaikkei mitään kummempaa ostettukkaan eikä käyty ees hampurilaisellakaan, mutta meillä oli kuitenkin mukavaa:) Sellaisia jotain GOGOS-ukkeleita kyllä sit hellyin ostamaan, että sai sit markkukin ees jotain tuomisia kaupoilta.


^Tuollasia epämääräsiä ukkeleita, kuvan löysin nopeasti googlen kautta.
Kyllä niillä on leikitty uutteraan:)

~

Alakerran naapuri muuttikin yllättäin pois tuosta meidän alakerrasta ja saatiin hältä kaksi tosi rehevää ja hyvin pidettyä viherkasvia.
Tässä kuva toisesta; onkohan marras- tai joulukaktus.

Ei kommentteja: