maanantai 8. maaliskuuta 2010

Kirpparilla tänään

Lähdin pikkupoikien kanssa kävellen kirpparille ennen kuin isot tulee tarhasta. Tuolla kirppiksellä en ollut aiemmin käynyt. Ja kyllähän siellä rättejä ja lumppuja oli. Täytyy ihan suoraan sanoa, että miten ihmiset viitsivät edes tuoda myyntiin vanhoja pikkuhousujaan, käytettyjä tutteja, 80-luvun toppavaatteita ja noh, kaikkihan sen tietää.. ja tällasta lumppua oli sitten lähestulkoon 75% kirpparipöydistä pullollaan. Kyllä sieltä sitten muutamia hyviäkin vaatteita löytyi. Tyttövauvalle olisi ollut vaikka ja mitä hienouksia, mutta pojille ei sitten hirveesti löytynyt. Tässä kuvia löydöistä.

Veikolle oranssit housut, 1e. Nämä ostin kyllä lähinnä sillä periaatteella, että näistä saa hyvät kaavat, eikä tarvi edes hirveesti muokata. Veikko vaan ihastui ja kuulemma laittaa nuo huomenna tarhaan, että piti heti ladata pesukone ja kuivattaa sitten patterilla housut.


Kinderin tuollaset ihanan ohuet collegehousut, onkohan äitiyspakkauksesta? Ihan uudenveroisilta näytti ja hintaa 1e. Sitten Marlonin ruskea body 1,50e, tämä vaikutti myös uudenveroiselta, ja näitä ainakin oon vielä nähnyt Prismassa myynnissä. Tällaisia hyvänlaatuisia vaatteita suht vaaleissa väreissä meille kaivataan, kun Viljon iho on huonossa kunnossa.


Name Itin farkut, eipä näy käytönjälkeä näissä ollenkaan, pulitin 3e näistä. Yleensä en vauvoilla farkkuja suosi, mutta nämä oli saatava, kun takapuolella oli nuo hauskat hemmot huitelemassa :D

Sitten tuollainen ohut collegehuppari, oli Ciraf-merkkiä, mut tosi jotenkin siisti, eikä ollut lumpahtanut niinkun tuossa merkissä helposti käy. 1,50e. Ja mielestäni paras löytö oli tuo Lindexin puku, näyttää siltä, että ei ole pesty kertaakaan, nyt laitoin koneeseen kylläkin, 4e maksoi. Mut se oli ehdottomasti saatava. Uskoisin, että tällä tarkenis nyt kevättalvella leudoilla keleillä vaunuissa, jos nukkuu makuupussissa, kun äp:n toppahaalarissa on ihan hiessä, vaikka ei ole ollut kuin ohut fleecepeitto jaloilla.


Sitten loppuun vielä Huutiksesta tuli tänään Markulle hauska etanapaita :)

Oon aika tyytyväinen tämän päivän saldoon, vaikka se kirppari mulle pettymys olikin. Sieltä kyllä ostin Kallen ensivkoloppuna pidettäviä synttäreitä varten lasten pahvilautasia ja mustia ilmapalloja. Pääkalloteemaa. Itse en voi sietää pääkalloja, mutta Kallehan tykkää ja mikäs siinä, eipähän ne mun synttärit ole vaan Kallen.

2 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

No jopas oot löytäny ihanuuksia - varsinkin tuo Lindexin haalari on huippusöpö!!! :)

Täällä kirppareilta ei löydä kuin just niitä käytettyjä alushousuja ja rintsikoita..yäääk! :P

AnniKa kirjoitti...

Ruttu Nutun sivuilla kyselit, miten Annika kuvat käsittelee..ja minä ajattelin vastata sinulle tänne..en viittinyt toisten blogiin sörkkiä kokoajan!
Ja varmaan sinä täältä tämän löydät.

Netistä löytyy ilmainen kuvankäsittelyohjelma: Gimp.
Tästä voit ladata sen: http://www.download.fi/tyopoyta/kuvankasittely/gimp_for_windows.cfm

Se ei vie koneella tilaa kovinkaan paljon, niin ku Photoshop hidastaa koko koneen ja on aika vaikia käyttää.
Tätä Gimppiä olen vähän kokeillut. On suomenkielinen, ainakin sellaiselle helpompi joka ei ole kuvankäs.ohjelmia käyttänyt..

Jos on jotain kysyttävää, jätä blogiin vaikka kommentti..(Töiden takia siihen hiukan tutustuin, en ole omia blogi-kuvia edes jaksanut käsitellä.. :) )