tiistai 8. joulukuuta 2009

Body

Juu, pitihän se alkaa värkkäämään vielä iltamyöhällä. Eka body ever. Ja kaava vaatii muokkausta ehdottomasti! Täytyy lyhentää bodyn pituutta ainakin pari senttiä. Tämän pitäisi olla 62cm, mutta on varmasti 68cm.
Kankaana tuo, ei mun lempikangas, mutta toimi hyvin harjoituskankaana. En katkassu ku yhden neulan;) No nyt, kun ensimmäinen koeversio on tehty, niin tiiänpähän mitä muokata. Muuten olen ihan tyytyväinen, pieniä kauneusvirheitä kyllä voi löytyä, mutta annan sen anteeks itelleni. Seuraavasta bodystä sitten hieman erilainen. ideoita pää täynnä, kankaita odottelen postista, että pääsen niitä toteuttamaan.

2 kommenttia:

Miina. kirjoitti...

Miten sää voit keritä tekemään koko ajan uutta? Hieno body, noi raitakankaat on mun lemppareita! :)

Nape kirjoitti...

^Noh kiitos:)Kyllä mä noista joistain raitakankaista tykkään, mutta kun Veikkikseltä tilattiin niitä oloasuja ihan kauheasti niin meni maku noihin raitoihin vähän silleen, että nyt tilasinki vaan yksvärisiä myllymuksuilta.
Mä valvon myöhälle yöhön, en malta lopettaa ennenku oon saanu valmiiks, ei tuossa bodyssa kauaa vieny, ärsyttävin vaihe oli resorien silitys ja laitto.. Niiden takia en oo bodya viittinytkään tehä aiemmin(",)