lauantai 15. marraskuuta 2008

Myydänkö aikaa jossain, saako sitä ostettua kilon paloina?


Joo mä oon kiireinen, niin etten enää itekkään pysy kiireeni perässä. Saisko sitä kiirettä ajettua pois jos tilais postimyynnistä aikaa kilon palasina?
Vois jaotella sen kilon; tähän tuntiin niin ja niin monta grammaa lisää, iiks tunti on kulumassa loppuun, no ei hätää tilaan ostostv:ltä tekstiviestillä lisää pari kiloa.
Tai eihän se aika lopu kesken, mihinkä se loppuis, se vaan kuluu liian nopeaa. Joku aikaraja se tulee mulla vastaan.
En ehkä ihan tajunnut, että tästä hommasta voi tulla näin iso. Kyllä mä yritän, mutta sekään ei riitä.

Tänään mä rauhotuin; kävin Hannalla isojen poikien kanssa.
Oli oikein mukavaa istua sohvalla eikä tarttenu tehdä mitään. Tai kyllä mä kudoin yhtä hahtuvaimua Hannalle, kun se sitä aloitti ja mä en sit osannu olla kahta kättä heittäen siinä:)
Tarttui Hannalta mukaan sisävaippoja 2 kpl ja yks sisätäyttö, Veijolle yhdet harkkahousut, kuminauhaa, nyöriä, minttua joustista, tummanruskeita neppejä ja kaks kerää patonssia. Mä ostelen nykysin muualta vaipat meijän pojille, en ehdi tekemään noille enää. Aika koomista.
Oon mä suunnitellut kaikkea mitä haluaisin noille tehdä, mutta kun kukaan ei myy sitä aikaa.
Aloitin jo yksiä villureitakin, mutta sitten kuulin yhdestä vauvanlakkiprojeksista niin nyppäsin puikot irti ja aloitin sitä vauvanlakkia, siitä on 12 kerrosta tehtynä, eli epäilenpä mihin projektiin tämä lakki sitten menee;)
Mä oon tilaamassa 7 kiekkoa hahtuvaa, jos vaikka jotain ehtis joskus. Kait sitten, kun pidän joululoman niin sitten;) Onko se sitte lomaa? On se hermolomaa ainakin jossei muuta. Tai sitte mulla menee hermot niihin hahtuviin ku puikot menee solmuun.

2 kommenttia:

Juju kirjoitti...

Jos aikaa myytäis jossain, niin olisin kyllä ekana jonossa. Nyt mietin usein, mitä ihmettä mä tein kun ei ollut lasta, mutta oli aikaa? :D

Nape kirjoitti...

Mä oon miettiny ihan samaa. En ainakaan saanu mitään aikaseks;)