torstai 20. marraskuuta 2008

Öinen tissihana sulkeutuu


Nyt ollaan tultu tien päähän, viimeinen yö, kun Markku-Juhanille aukeaa tissimaitobaarit.
Kaikkemme olemme yrittäneet, että vauvamme saisi nukkua yönsä, emme ole onnistuneet, vaikka kolme kuukautta olemme tehneet unikouluopettajan ohjeiden mukaan ja sitä ennen kaikki mahdollinen ja mahdoton on tehty, oikein- ja väärinpäin.
Yöralli on pahentunut vain. Itse olen kuin raakki, joka tekee yö- aamu-ja päivävuoroa putkeen. Joka ilta Markku menee kiltin lapsen tavoin nukkumaan ja herää meitä viihdyttämään parin tunnin päästä. Ja siihenhän ei auta mikään, ei unilaulu eikä hard rock hallelujaa vaan meillä valvotaan ja lujaa. Aamukolmeen. Tänään vedämme pohjat ja tulee vielä pitkä yö.
Markku aavistaa. Hän hieroo, halailee, hymistelee ja pussailee tissejä. Tänään ei ole ruokakaan maistunut, vaan tisseille annettu koko päivä.
Niinkuin tietäisi, että tämän päivän jälkeen yöbaari on kiinni.
Siinä tuo taas katselee, kiire päästä syliin ja kikattelemaan tisseille. Naurettavathan ne onkin. Kaks lehmänhäntää roikkumassa aamulypsyn jälkeen.

4 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Voimia sinne!! Toivottavasti pian helpottaa...

Nape kirjoitti...

Kiitti:)

SuSu79 kirjoitti...

voi toista... kuinka sujuu nukahtaminen nyt? tuli niin mieleen kummityttö joka heräili tissille vielä 1,5v!! ei siinä mittää, äiti ei olis antanu mutta tuo ryökäle pipana oppi menee niin hiljaa äiskän vieree ja nostaa paitaa ettei äiti heränny XD

Nape kirjoitti...

Eihän se uniloulu tuonut helpotusta kuin muutamaan yöhön. Tissillä edelleen käydään ja niille tehdään jopa pilkkaa. Mutta ilman niitä ei pärjätä. Onneksi yöt on hieman parempia, ettei tarvitse joka yö valvoa!